Anim8or Community

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

An update to Anim8or, v1.00b, is available with a few bug fixes. Get your copy HERE. See the "ReadMe" file for details.

Author Topic: art render bug  (Read 3632 times)

odp04y

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 102
    • View Profile
art render bug
« on: August 17, 2008, 07:25:14 pm »

I was playing about with textures on a plane using art when I came across a bug first image rendered in art with shaded materials checked in editor

Second time when the wireframe button waschecked it rendered like an alpha except alpha wasn't checked.

Every render after this the same happened until I re-opened the program
Logged

Steve

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1520
    • View Profile
Re: art render bug
« Reply #1 on: August 19, 2008, 06:16:12 am »

Can you send me the project?
Logged

odp04y

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 102
    • View Profile
Re: art render bug
« Reply #2 on: August 20, 2008, 11:26:31 am »

I tried it again today but couldn't get it to do it again

P.s. how do I attach the file?
Logged

thecolclough

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 820
  • 3D Ignoramus 1988-2002, Anim8or User 2002-present.
    • View Profile
    • www.mattghc.com
Re: art render bug
« Reply #3 on: August 20, 2008, 12:05:13 pm »

P.s. how do I attach the file?
hit the 'reply' button, click 'Additional Options...' at the bottom of the screen, click the 'Browse' button, find your file, and hit 'OK'.  post the message, and the file will appear at the bottom of your post - assuming it's small enough to fit the forum's attachment size limit.  your post won't upload if you have oversized attachments on it, you should get a warning screen saying what's wrong.

- colclough
Logged

odp04y

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 102
    • View Profile
Re: art render bug
« Reply #4 on: August 20, 2008, 08:00:31 pm »

Here's the file + texture
Logged