Anim8or Community

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

An update to Anim8or, v1.00b, is available with a few bug fixes. Get your copy HERE. See the "ReadMe" file for details.

Author Topic: ART Problem  (Read 2755 times)

rellik420

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 652
    • View Profile
    • youtube channel
ART Problem
« on: September 13, 2008, 08:08:11 pm »

OpenGL Vendor: ATI technolgies Inc.
OpenGL Renderer: Radeon 700 DDR x86/MMX/3DNOW!
OpenGL Version: 1.3.2454 Win9x Release
OS Version: Windows ME (4.90) Build 73010104

AA Setup: SPP 16
                 Multi-Jittered
MultiThread off and on (no difference).

Rendered in Object Mode.
Made in v.95 opened in v.97c

Hopefully I gave you all the information needed.
Heres my problem.

Logged
h

Steve

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1546
    • View Profile
Re: ART Problem
« Reply #1 on: September 13, 2008, 09:55:08 pm »

This is probably something in your material that behaves differently.  If you send me your project I'll take a look at it.
Logged

rellik420

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 652
    • View Profile
    • youtube channel
Re: ART Problem
« Reply #2 on: September 14, 2008, 12:01:58 am »

hopefully this uploads it

Logged
h

Steve

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1546
    • View Profile
Re: ART Problem
« Reply #3 on: September 14, 2008, 12:23:06 am »

Thanks but I think I just found it by experiementing.  I'll use your example to test the fix.  The ambient light setting for AA renders was being set too high by a factor of PI.

#097-019 - ART AA renders are too bright.
Logged

Steve

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1546
    • View Profile
Re: ART Problem
« Reply #4 on: September 14, 2008, 12:41:24 am »

Yes, it fed your rendering problem as well.  Thanks for reporting this.
Logged

rellik420

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 652
    • View Profile
    • youtube channel
Re: ART Problem
« Reply #5 on: September 14, 2008, 01:30:38 am »

not a problem thanks for fixin it
Logged
h