Anim8or Community

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

An update to Anim8or, v1.00b, is available with a few bug fixes. Get your copy HERE. See the "ReadMe" file for details.

Author Topic: What the-?!  (Read 3739 times)

3D Joe Wiltshire

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 728
  • Winter's Coming :O
    • View Profile
What the-?!
« on: September 20, 2008, 12:26:02 am »

This is just wierd... i'm gonna skip the explanation, and just show you some screenshots, I'm not Vista (XP Home Edition) and this is with the most recent download of the programme (0.97)
:
Logged

xalener

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 257
    • View Profile
Re: What the-?!
« Reply #1 on: September 20, 2008, 01:42:24 am »

....


woah...


...never seen that before...
Logged

mcheccyb

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 173
    • View Profile
Re: What the-?!
« Reply #3 on: September 20, 2008, 09:46:56 am »

actually hiho, i think he is commenting on the fact that the images are not centered, they are way off target.
« Last Edit: September 24, 2008, 04:02:41 pm by mcheccyb »
Logged

CowTail

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 72
    • View Profile
Re: What the-?!
« Reply #4 on: September 20, 2008, 12:07:50 pm »

Update your drivers.
Logged

Steve

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1546
    • View Profile
Re: What the-?!
« Reply #5 on: September 23, 2008, 06:26:12 am »

This is caused by a bug in your graphics driver.
Logged

3D Joe Wiltshire

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 728
  • Winter's Coming :O
    • View Profile
Re: What the-?!
« Reply #6 on: September 24, 2008, 05:37:34 pm »

Ah right, ok thanks.

This old pc is becoming very bottom end... possibly beyond that already.

Not to worry, if i need to do any serious rendering, i can use my new Vista pc! it may have bugs, but not as many as this machine.
Logged