Anim8or Community

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

An update to Anim8or, v1.00b, is available with a few bug fixes. Get your copy HERE. See the "ReadMe" file for details.

Author Topic: 2 bugs when running Vista  (Read 3053 times)

3D Joe Wiltshire

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 728
  • Winter's Coming :O
    • View Profile
2 bugs when running Vista
« on: September 28, 2008, 04:57:52 pm »

The drag selection box is being wierd, it leaves previous selection lines whilst dragging, which go when released.

And everytime i click on a new tool, or mode, the entire toolbox refreshes.

screenshot of first bug attached:
Logged

VBSmiles

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 203
    • View Profile
Re: 2 bugs when running Vista
« Reply #1 on: September 28, 2008, 11:30:08 pm »

3D Joe, right click the executable, choose properties, and select XP compatible and disable desktop composition. This is a known issue.
Logged

Steve

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1545
    • View Profile
Re: 2 bugs when running Vista
« Reply #2 on: September 29, 2008, 03:27:38 am »

Vista can't draw to the front-buffer worth crap.  You need to be in XP compatible mode.
Logged

3D Joe Wiltshire

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 728
  • Winter's Coming :O
    • View Profile
Re: 2 bugs when running Vista
« Reply #3 on: September 30, 2008, 05:22:42 pm »

Yeah, i set it in xp compatability, and i can see how a dynamic desktop will cause problems.

Vista wasn't written with the user in mind was it?

It runs fast, with all applications it arrives with, but if you add anything else, it goes mad and refuses to work.
Logged