Anim8or Community

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

An update to Anim8or, v1.00b, is available with a few bug fixes. Get your copy HERE. See the "ReadMe" file for details.

Author Topic: Plug Ins?  (Read 2082 times)

Cymru

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
    • View Profile
Plug Ins?
« on: November 29, 2008, 12:43:54 pm »

How do i add the scripts? Do i add them from the menu? As in Scripts > Load File And then Scripts > Run File?
Please help..?

--CY
Logged

odp04y

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 102
    • View Profile
Re: Plug Ins?
« Reply #1 on: November 29, 2008, 12:47:41 pm »

Either put the scripts in the same directory as Anim8or.exe
or Scripts>Run File when ready.
Logged

floyd86

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1056
    • View Profile
    • http://youtube.com/profile?user=floyd386
Re: Plug Ins?
« Reply #2 on: November 29, 2008, 01:10:54 pm »

When you opened anim8or, go File>Configure. Set here the directories from where anim8or should load your scripts and check 'preload scripts' on.

Cymru

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
    • View Profile
Re: Plug Ins?
« Reply #3 on: November 29, 2008, 01:39:16 pm »

Ty =D I'll try it now...  :P
Logged

Cymru

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
    • View Profile
Re: Plug Ins?
« Reply #4 on: November 29, 2008, 02:00:46 pm »

Ty, it works, i didn't realise i had to do the same thing that i did for the main script i use on anim8or! Yay, i can finally make better meshes =D
Logged