Anim8or Community

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

An update to Anim8or, v1.00b, is available with a few bug fixes. Get your copy HERE. See the "ReadMe" file for details.

Author Topic: Land Of The Giants Spindrift  (Read 1957 times)

Lord-MacRae

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Land Of The Giants Spindrift
« on: March 18, 2009, 10:01:59 pm »

Hey guys,.....Today I'm working on a spindrift model I had started some time ago...
look at the pic....why do I have all those ugly rings on my render? Anti is on also...I don't get it.
Logged

floyd86

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1056
    • View Profile
    • http://youtube.com/profile?user=floyd386
Re: Land Of The Giants Spindrift
« Reply #1 on: March 18, 2009, 10:04:41 pm »

Is this a screen grab of a movie, because the rings look like there caused by the video codec. Try an other video codec if so. Try h.264 or divx for the best results imo.

onespirit5777

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 329
    • View Profile
Re: Land Of The Giants Spindrift
« Reply #2 on: March 18, 2009, 10:57:35 pm »

Don't use cinepak for compression - I have the same problem
Logged

Tanzim

  • Guest
Re: Land Of The Giants Spindrift
« Reply #3 on: March 19, 2009, 09:38:12 am »

That might not be the only problem, with older systems, I've seen they produce worse renders on Anim8or than on newer systems, so it might also be your processor that's letting you down.

PS: I typed Anim8or in bold, because I've also seen with other renders, instead of producing worse renders, they just keep rendering until the renders done.
« Last Edit: March 19, 2009, 09:39:47 am by Tanzim »
Logged