Anim8or Community

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

An update to Anim8or, v1.00b, is available with a few bug fixes. Get your copy HERE. See the "ReadMe" file for details.

Author Topic: An Interesting Problem  (Read 2042 times)

Gamemaner1234

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
    • View Profile
An Interesting Problem
« on: December 09, 2009, 07:52:10 pm »

 I use anim8or frequently and am working on a project. I recently wiped my hard drive but the folder that contained everything I have related to anim8or. Here's the glitch. It didnt happen before I wiped my pc, but now when I set an object to use a texture(That isnt just a color) it shows up on the 3d view, but doesnt show up on the little sphere in the textures drop down like it used to. And when I render the actual image, it doesnt show the textures either, the walls are completely blank. What made this happen? I saved EVERYTHING and yet anim8or is giving me this problem. I reinstalled the same exact drivers I used to have and everything.
Logged

rellik420

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 652
    • View Profile
    • youtube channel
Re: An Interesting Problem
« Reply #1 on: December 09, 2009, 08:28:43 pm »

it might be ur GUI settings. u might wanna look at that.
Logged
h

Gamemaner1234

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
    • View Profile
Re: An Interesting Problem
« Reply #2 on: December 10, 2009, 12:54:46 am »

Get a load of these images, the top one is the one I rendered OF the display on the bottom. And the grey textures are the stone floor, and brick walls you see. Stange bug eh?

And I looked at the Configure GUI thing, it doesnt have anything in it that would help. File>Configure GUI right?
Logged

karate5662

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 80
    • View Profile
    • my mini city
Re: An Interesting Problem
« Reply #3 on: December 10, 2009, 01:05:48 am »

try going to View>preferences and looking in there. there's 2 checkboxes for textures, one for the viewports, and one for the output

also check to make sure you still have your video card drivers.


V got here first V
Logged

RudySchneider

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 413
  • There are no problems, only opportunities
    • View Profile
Re: An Interesting Problem
« Reply #4 on: December 10, 2009, 01:06:02 am »

Click View > Preferences, and make sure "Textures" and "AntiAliased" are checked in the File Output section.
Logged
G

Gamemaner1234

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
    • View Profile
Re: An Interesting Problem
« Reply #5 on: December 10, 2009, 03:57:33 am »

YESS!!!! Thank you! Thank you! Thank you! Thank you!Thank you! Thank you!Thank you! Thank you!Thank you! Thank you!

I've been obsessing over this all day. Thanks guys. :)
Logged

mak

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 158
    • View Profile
Re: An Interesting Problem
« Reply #6 on: December 13, 2009, 05:42:18 pm »

i go through this every time i change computers.frustrating, i saw your question and knew i should have known the answer, but i couldnt remember. ill probable have to ask again someday.
Logged
realisim is for reality