Anim8or Community

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

An update to Anim8or, v1.00b, is available with a few bug fixes. Get your copy HERE. See the "ReadMe" file for details.

Author Topic: Figure...  (Read 1542 times)

TheRetroZombie

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 280
  • I do crap animations.
    • View Profile
    • Youtube Channel
Figure...
« on: December 13, 2009, 07:33:53 pm »

hello, just having a problem. When i make a model and put it on a bone, it use to show the colors and stuff when its showing the bones and object. Now it shows it all white and its kinda hard to put in somethin that i want it to be but its too hard to see.
Logged
X

johnar

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 812
  • Make it, Move it--Give it Life
    • View Profile
    • youtube vids
Re: Figure...
« Reply #1 on: December 13, 2009, 10:16:30 pm »

Hello RZ,
 It might pay to post a pic of your problem.  Are you in figure mode when it happens.?. When you say colours, do you mean textures or bone colours?
Logged
%

TheRetroZombie

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 280
  • I do crap animations.
    • View Profile
    • Youtube Channel
Re: Figure...
« Reply #2 on: December 14, 2009, 03:00:27 am »

its in figure mode when i have both bones and objects on. Its the texture
Logged
X

mak

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 158
    • View Profile
Re: Figure...
« Reply #3 on: December 14, 2009, 03:56:12 am »

just stabing in the dark, did you import something?
Logged
realisim is for reality

johnar

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 812
  • Make it, Move it--Give it Life
    • View Profile
    • youtube vids
Re: Figure...
« Reply #4 on: December 14, 2009, 06:16:36 am »

  I think you might be on to something there mak. ;)
 If it is what i think it is, then its some sort of conflict between materials. (textures), which has happened to me b4 in figure mode, but it still looks ok in scene mode. ?
 Can't think off hand exactly what to do about fixing it.
 This is one reason i always say 'name your textures'. You might hav 2 textures in fig mode, both from different objects, but both with the same name?. ie: material01

 The names you give to your materials aren't important, but they do need to be different from any others.
 You could possibly try naming your materals now, but make sure you have a copy of your file, just in case. ;)
Logged
%