Anim8or Community

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

An update to Anim8or, v1.00b, is available with a few bug fixes. Get your copy HERE. See the "ReadMe" file for details.

Author Topic: broken animate key  (Read 2335 times)

Vermin

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
broken animate key
« on: April 29, 2010, 04:40:34 am »

Hi I have been using anim8or for about 2 months now and it's been going good until now. For some strange reason when I try to animate a sequence with the animate key on now it still acts as if it where off. The strange part is that it still shows in the time line that I moved something. Even when i open a new file it still doesn't work. I have no clue what the caused the problem, but right before it started messing up I was skinning my character. Does anyone knows what could have happened or how I could fix this?
Logged

DragonSlayer

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 110
  • Now lets try to find that dragon...
    • View Profile
Re: broken animate key
« Reply #1 on: April 29, 2010, 01:31:09 pm »

I don't know what could have messed it up, but I'd try redownloading Anim8or... but I don't know if that would help. Hope you figure it out.
Logged

rellik420

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 652
    • View Profile
    • youtube channel
Re: broken animate key
« Reply #2 on: April 30, 2010, 10:57:38 pm »

i think you need to key your bones. im not exactly sure how it works but every frame your keying the [] on ur frame you need to edit>bones>key all bones.

hope that helped.
Logged
h

Vermin

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: broken animate key
« Reply #3 on: May 01, 2010, 02:04:02 am »

Yessssss!!! Your my new best friend it worked! I didn't have to do this before with my other sequences, and I don't get why I do now. But I don't care too much as long it works.

Thanks a ton thought I probably would have never figured it out.
Logged