Anim8or Community

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

An update to Anim8or, v1.00b, is available with a few bug fixes. Get your copy HERE. See the "ReadMe" file for details.

Author Topic: Unable To resize In Figure Mode  (Read 2413 times)

nikolasmantilla

  • Newbie
  • *
  • Posts: 26
    • View Profile
Unable To resize In Figure Mode
« on: May 29, 2010, 03:16:44 am »

Well I have no idea what im doing worng I have all the parts but Im having to resize from objet and not Figure mode, is that how its supposed to be? bucause if thats the case then whats the point of the rezise tool in teh figure mode. :D
thanks!
Logged

nikolasmantilla

  • Newbie
  • *
  • Posts: 26
    • View Profile
Re: Unable To resize In Figure Mode
« Reply #1 on: May 29, 2010, 03:22:58 am »

Here is the picture what im trying to do.. but I move the mouse holding the right click button and no go.. >.<
amd I just not dpoing something right?
Logged

jdonzae

  • Newbie
  • *
  • Posts: 46
    • View Profile
Re: Unable To resize In Figure Mode
« Reply #2 on: June 16, 2010, 06:49:38 pm »

The resize tool in figure mode is for the shapes you can add in figure mode, not the objects. It would be more convenient if you could use it for all objects though. But you'll have to resize in object mode
Logged

davdud101

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 950
  • Couldn't ever use Blender or Maya. Anim8or's good.
    • View Profile
Re: Unable To resize In Figure Mode
« Reply #3 on: April 22, 2011, 07:09:16 am »

Yup, your everything has to be modelled in proportion to work in fig mode.
Logged
?