Anim8or Community

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

An update to Anim8or, v1.00b, is available with a few bug fixes. Get your copy HERE. See the "ReadMe" file for details.

Pages: 1 [2] 3

Author Topic: f8ce v0.9 plugin  (Read 19653 times)

Maximilianibus

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 153
  • Bla Bla Bla, Mr Freeman!
    • View Profile
    • Please Subscribe!
Re: f8ce v0.9 plugin
« Reply #15 on: September 28, 2010, 05:17:30 pm »

terminator :P
Logged

Maximilianibus

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 153
  • Bla Bla Bla, Mr Freeman!
    • View Profile
    • Please Subscribe!
Re: f8ce v0.9 plugin
« Reply #16 on: September 28, 2010, 06:16:57 pm »


a zombie(i think) i made for a game.
Logged

bjpier

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
    • View Profile
Re: f8ce v0.9 plugin
« Reply #17 on: September 15, 2013, 07:21:49 am »

I tried this F8ce plugin and it wont load in anim8or..
Im using windows 8 wih anim8or.. I had to set it to compatible mode.. however it wont load the face and no way to set it compatible ?
This is really kewl to try out...
Thanks
BJ
Logged

BOB_I_Ts

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 155
    • View Profile
    • Anim8rOrg
Re: f8ce v0.9 plugin
« Reply #18 on: September 18, 2013, 10:00:27 pm »

plugin script was made for anim8or (v0.97d)

the plugin loads as a parameteric shape meaning its only accessible from object mode (button looks like a unisex symbol)

check the first post of this topic for instruction on extra attribute settings
Logged

benzjie

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 95
    • View Profile
Re: f8ce v0.9 plugin
« Reply #19 on: October 01, 2013, 08:19:15 am »

great script.....but whenever I try to subdivide anim8or crashes....any ideas ?
Logged

captaindrewi

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 450
  • errm...errr?
    • View Profile
Re: f8ce v0.9 plugin
« Reply #20 on: October 01, 2013, 11:34:26 am »

hi  ben, i think there is a solution but sadly i cant recall what it is.
i'm sure i asked a similar question previously but cant find the relevant thread.
Logged
!

benzjie

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 95
    • View Profile
Re: f8ce v0.9 plugin
« Reply #21 on: October 01, 2013, 11:45:42 am »

thx for the reply...i'll just wait for the author..maybe he has an answer
Logged

kreator

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1116
  • Anim8or, Blender, & Carrara. A Great Combination!
    • View Profile
    • Anim8orWorld
Re: f8ce v0.9 plugin
« Reply #22 on: October 01, 2013, 03:40:01 pm »


thx for the reply...i'll just wait for the author..maybe he has an answer






From what I remember, save it as a .3ds file, then close the project. Start a new project then re-import the saved 3ds file.


If you double click it you will find that its a group so you need to ungroup it, then you can subdivide.
Logged
O

BOB_I_Ts

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 155
    • View Profile
    • Anim8rOrg
Re: f8ce v0.9 plugin
« Reply #23 on: January 31, 2014, 12:15:21 am »

great script.....but whenever I try to subdivide anim8or crashes....any ideas ?

sorry for delay in reply ive tried to reproduce the crash in anim8or version  0.98 but have not been able to reproduce the crash .
You could try convert to mesh before convert to sub object !
Mesh alone is 1964 points 3918 edges and 1956 faces and switching viewports to wire because the default divisions on sub object will increase that stat to 31346 points 62688 edges and 31344 faces requiring 4.88m bytes .
Logged

neighborlee

  • Newbie
  • *
  • Posts: 33
    • View Profile
Re: f8ce v0.9 plugin
« Reply #24 on: July 29, 2014, 10:52:49 pm »

Im also using anim8tor , in windows 8  ( well n ow 8.1) pro, and using all versions of anim8tor up to 1088 build, when I try to cancel twice out of telling anim8tor where the srcript DIR is for a given script, it crashes anim8tor. I get the same behavior if I try to  say 'ok' once I've told it where the script(s) is/are.

Must be a windows 8 thing ?, but I have no idea how to fix it,,I'm not running as admin no need ( I hope) for that, but I am telling it to run as Windows XP 3rd service pack, would that be about right ?

I could try running without any of that, let's see what happens . . OK isn't this weird..it seems if I run in windows 8 AS IS , using no compat. settings or admin at all, it does the above just fine without crashing LOL

Interesting...well it works anyway, in case anyone else has tried this, thinking they need compat mode ;)

Thx
nl
Logged

Steve

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1547
    • View Profile
Re: f8ce v0.9 plugin
« Reply #25 on: August 16, 2014, 05:45:49 pm »

Looks like I need to get a Windows 8 computer...  I had a prerelease version but it doesn't work anymore.  I'll look into this.
Logged

thecolclough

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 832
  • 3D Ignoramus 1988-2002, Anim8or User 2002-present.
    • View Profile
    • www.mattghc.com
Re: f8ce v0.9 plugin
« Reply #26 on: August 16, 2014, 07:52:01 pm »

Looks like I need to get a Windows 8 computer...

i REALLY hope you mean "as well as the existing computer", rather than "instead of" - otherwise i predict a swift and catastrophic doom for anim8or :P
Logged

Steve

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1547
    • View Profile
Re: f8ce v0.9 plugin
« Reply #27 on: August 16, 2014, 08:37:30 pm »

Of course. I don't think I could live with only a Win8 computer ;-)
Logged

cooldude234

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 901
  • You know what I realized, I dont have an avatar :\
    • View Profile
Re: f8ce v0.9 plugin
« Reply #28 on: August 18, 2014, 12:19:38 am »

Of course. I don't think I could live with only a Win8 computer ;-)
No reason to put yourself through hell ;)
Logged

thecolclough

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 832
  • 3D Ignoramus 1988-2002, Anim8or User 2002-present.
    • View Profile
    • www.mattghc.com
Re: f8ce v0.9 plugin
« Reply #29 on: August 18, 2014, 04:45:46 pm »

Of course. I don't think I could live with only a Win8 computer ;-)
very glad to hear that!
Logged
Pages: 1 [2] 3