Anim8or Community

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

An update to Anim8or, v1.00b, is available with a few bug fixes. Get your copy HERE. See the "ReadMe" file for details.

Author Topic: Problem witch .avi render  (Read 2947 times)

SandwitchPL

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
Problem witch .avi render
« on: June 08, 2010, 10:56:52 pm »

Hi, when i try to render avi anim8or showes this any one can explain this ?
Logged

rellik420

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 652
    • View Profile
    • youtube channel
Re: Problem witch .avi render
« Reply #1 on: June 09, 2010, 07:10:53 am »

shows what?
Logged
h

$imon

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 540
    • View Profile
Re: Problem witch .avi render
« Reply #2 on: June 09, 2010, 08:39:39 am »



that..
I dont know what it is sandwich sorry.. =(
Logged

Kubajzz

  • Flying Platypus
  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 548
  • Little doggie ate my avatar...
    • View Profile
Re: Problem witch .avi render
« Reply #3 on: June 09, 2010, 08:53:04 am »

This problem has been discussed in another topic... Nobody came up with a proper solution though :-\
Logged

MeepII

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 78
    • View Profile
Re: Problem witch .avi render
« Reply #4 on: June 09, 2010, 12:48:55 pm »

Oh, I got that. It worked when I used the browse button to select a location.
Logged

ENSONIQ5

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 930
    • View Profile
    • Mission Backup Earth
Re: Problem witch .avi render
« Reply #5 on: June 09, 2010, 01:02:41 pm »

A quick web browse seems to suggest that this error is related to codecs, not Anim8or.  My suggestion would be to render using a different codec, re-download the problem codec, or better yet render without compression and downsample in post production.  It is also a good idea to render to individual JPG's rather than direct to AVI, assuming you have software capable of knitting the images together later, to reduce the likelihood of data loss should your system crash.
Logged

SandwitchPL

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
Re: Problem witch .avi render
« Reply #6 on: June 10, 2010, 03:43:44 pm »

Yey codecs problem is posible a feaw days ago i have updatea them :) ( before that everything wase good ) I will try and repost it .
Logged

davdud101

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 950
  • Couldn't ever use Blender or Maya. Anim8or's good.
    • View Profile
Re: Problem witch .avi render
« Reply #7 on: June 15, 2010, 11:50:49 pm »

i think i may know... sometimes an error something liek that (maybe the same) appears wen I try to render a video with an already used name. (the name i try to use has been used for anthoer in the same folder)
Logged
?

Josmic8or

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 139
  • anim8t & celebr8t
    • View Profile
    • JOSIAHSTUDIOS
Re: Problem witch .avi render
« Reply #8 on: June 16, 2010, 04:08:02 am »

Yeah Davdud that happened to me toooo!
Logged
:

harsha

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: Problem witch .avi render
« Reply #9 on: June 16, 2010, 10:42:27 am »

even i got that many a times. when i finish my scene, i render it. I open the avi. I want to edit something else. But sometimed i forget to close the avi. after editing the scene, i render it again using the same name. that's when the dialogue box appears. then i close the avi and render with the same name. The dialogue box doesn't appear.
Logged