Anim8or Community

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

An update to Anim8or, v1.00b, is available with a few bug fixes. Get your copy HERE. See the "ReadMe" file for details.

Author Topic: Scene problem  (Read 1269 times)

Bugtrooper

  • Newbie
  • *
  • Posts: 45
    • View Profile
Scene problem
« on: July 09, 2010, 09:27:33 pm »

Hi everyone!

I have some problem with the scene mode. The problem is that I made a normal walking motion, but my first tryout sticked in. Now I'm fixed the arms problem and when I try to put the sequence in a scene is fails and puts in the previous arm sequence. and thats sucks. I don't want to make this again. Can anyone help me?
Logged

johnar

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 814
  • Make it, Move it--Give it Life
    • View Profile
    • youtube vids
Re: Scene problem
« Reply #1 on: July 10, 2010, 08:44:00 am »

 Hi there Bugtrooper.

You've done an excellent job on the legs. :)

 The arms are not working properly because You have no settings for the z axis in your left and right upper arms. Go to figure mode and give each a Z axis value of -90 and 90.
 Now, in sequence (or scene) mode, you can lower the arms using the z axis. (middle mouse, purple axis).

Edit: I've taken the liberty of deleting all arm keys and uploading the edited file for you to download and start again on the arm movements. (have left all leg keys intact, you've done such a good job on them. ;) )

Heres the link to walk tut, for help with arms.


 And file link should be in this post.
« Last Edit: July 10, 2010, 08:58:56 am by johnar »
Logged
%