Anim8or Community

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

An update to Anim8or, v1.00b, is available with a few bug fixes. Get your copy HERE. See the "ReadMe" file for details.

Author Topic: --Fog Is Not Appearing--  (Read 1933 times)

MikeslyMontague

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
    • The Void Entertainment
--Fog Is Not Appearing--
« on: March 23, 2011, 06:26:37 pm »

I just got my new laptop, it's an Acer with Windows 7. On my old computers, which were Gateway and Compaq with Windows Xp, I could use fog, and I could see it before the animation was rendered, but the only Renderer I had was Scanline. On this new laptop, I can't see the fog before or after the animation is rendered, but I can use both Renderers, Scanline and OpenGL. Is this caused by the laptop's new features or is there a plugin or something I can download to get the fog to work again?
Logged

floyd86

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1056
    • View Profile
    • http://youtube.com/profile?user=floyd386
Re: --Fog Is Not Appearing--
« Reply #1 on: March 23, 2011, 07:42:07 pm »

Have you checked fog on? Go to view>preferences and check fog on for both opengl workspace and file output.

MikeslyMontague

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
    • The Void Entertainment
Re: --Fog Is Not Appearing--
« Reply #2 on: March 24, 2011, 11:28:00 pm »

Oh, that fixed it. I don't know why that didn't get transferred to the new computer when I copied it. This whole time, I thought I just had to go to Environment settings.  :)
Logged

floyd86

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1056
    • View Profile
    • http://youtube.com/profile?user=floyd386
Re: --Fog Is Not Appearing--
« Reply #3 on: March 25, 2011, 12:11:43 am »

Settings and preferences don't transfer automatticly when you copie the file ;)