Anim8or Community

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

An update to Anim8or, v1.00b, is available with a few bug fixes. Get your copy HERE. See the "ReadMe" file for details.

Author Topic: Axis/Pivot point bug .97f  (Read 1599 times)

DragonSlayer

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 110
  • Now lets try to find that dragon...
    • View Profile
Axis/Pivot point bug .97f
« on: November 20, 2013, 12:54:38 am »

I am unable to see the axis/pivot point when I go to the object/axis tab in object mode, and try to move it. The axis does move, but I cant see it. Axis show up in other 3 modes with bones. Though no objects in the modes are showing axis. Great work on the update so far though, loving the mirroring options in object and figure modes.

Running:
Intel I5
4GB Ram

Graphics A:
    NVIDIA GeForce 610M
    OpenGL 4.2.0

Graphics B:
    Intel HD Graphics 4000
    OpenGL 3.3.0

Windows 7 64-bit


Edit: Opened Anim8or using my NVIDIA instead of Intel, and got the same problem, so updated my post with both cards.
« Last Edit: November 20, 2013, 01:05:41 am by DragonSlayer »
Logged

Raxx

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1450
    • View Profile
Re: Axis/Pivot point bug .97f
« Reply #1 on: November 20, 2013, 05:16:08 am »

Do you have "Show Axis" enabled in File->Configure GUI? Are you trying it in wireframe view?
Logged

DragonSlayer

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 110
  • Now lets try to find that dragon...
    • View Profile
Re: Axis/Pivot point bug .97f
« Reply #2 on: November 20, 2013, 06:25:35 am »

Thanks Raxx. I'll have to keep in mind that it is in wire-frame view only. Please disregard my "bug". If you want to lock this thread then go ahead, and sorry for the trouble.
Logged