Anim8or Community

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

An update to Anim8or, v1.00b, is available with a few bug fixes. Get your copy HERE. See the "ReadMe" file for details.

Author Topic: Extrude by value?  (Read 1171 times)

JunkerKun

  • Newbie
  • *
  • Posts: 26
    • View Profile
Extrude by value?
« on: October 05, 2014, 07:21:04 pm »

Is there a way to extrude faces by some value?
I need to extrude several models by the same value and I couldn't find that function.
Logged

cooldude234

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 901
  • You know what I realized, I dont have an avatar :\
    • View Profile
Re: Extrude by value?
« Reply #1 on: October 06, 2014, 03:27:33 am »

Unfortunately not at this time. But Steve is working on implementing a lot more manual control over things so lets hope this gets added. Also I just notice you can't even see the extruded value at the bottom of the screen for this tool, hmm never realized this.
Logged

MvGulik

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 107
  • [... Lost in Space ...]
    • View Profile
Re: Extrude by value?
« Reply #2 on: October 06, 2014, 06:04:11 am »

You can use the grid spacing value,+snap is on, to control the length of the face extrusion.
Logged

cooldude234

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 901
  • You know what I realized, I dont have an avatar :\
    • View Profile
Re: Extrude by value?
« Reply #3 on: October 06, 2014, 09:49:40 am »

You can use the grid spacing value,+snap is on, to control the length of the face extrusion.
Ah yes, I forgot about. Lol I'm such an idiot.
Logged

JunkerKun

  • Newbie
  • *
  • Posts: 26
    • View Profile
Re: Extrude by value?
« Reply #4 on: October 06, 2014, 01:48:33 pm »

So there is a way... okay, thanks. Good to know.
Logged