Anim8or Community

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

An update to Anim8or, v1.00b, is available with a few bug fixes. Get your copy HERE. See the "ReadMe" file for details.

Author Topic: HELP!! 8 months work and Graphics Display has changed?  (Read 807 times)

Nellucnaiv

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 53
    • View Profile
HELP!! 8 months work and Graphics Display has changed?
« on: January 24, 2018, 11:32:57 am »

Hi all,

I have spent 8 months working on a project using Anim8or v 0.98 without any problems. This morning while editing, I did a test  image render. When returning to the main screen, the graphics had changed drastically. No definition and all bright and contrasty. My main character's coat went from dark maroon to white as did everything else.

I can't find the problem. All other graphics on my PC are working fine and rendering comes out perfectly. It is only in the open workspace of Anim8or where this happens.
Anyone have any ideas on what the problem might be?
I've tried loading older files and the result is the same.
Any advice would be deeply appreciated.

All the best, Ian 
Logged

Nellucnaiv

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 53
    • View Profile
Re: HELP!! 8 months work and Graphics Display has changed?
« Reply #1 on: January 24, 2018, 04:12:13 pm »

SOLVED!! I accidentally unstick edit "Show Shaders" in view preferences. Thanks to anyone who may have pondered this.
Logged

Steve

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1648
    • View Profile
Re: HELP!! 8 months work and Graphics Display has changed?
« Reply #2 on: January 24, 2018, 05:33:34 pm »

I'm glad you found the problem. I know how frustrating this kind of thing can be.
Logged