Anim8or Community

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

An update to Anim8or, v1.00b, is available with a few bug fixes. Get your copy HERE. See the "ReadMe" file for details.

Pages: [1] 2 3

Author Topic: bismark w.i.p  (Read 14341 times)

thehalflifedude

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 61
    • View Profile
bismark w.i.p
« on: May 03, 2008, 08:28:19 pm »

heres a wip of the great german battleship, bismark:
Logged
-

spicy

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 546
    • View Profile
    • Xaphix
Re: bismark w.i.p
« Reply #1 on: May 03, 2008, 08:31:40 pm »

Good start for a newb! I like it. I like the guns at the back of the ship. By the way, when you rendered the image did you turn antlaised? That get's rid of bad edges when rendering the image and gives it a more better look. Menu>Render>Turn on Antlaised. Looks cool though. How long have you been using anim8or?
Logged

thehalflifedude

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 61
    • View Profile
Re: bismark w.i.p
« Reply #2 on: May 03, 2008, 08:38:10 pm »

um... for like 2 years now....

EDIT: heres a annoying bug that makes it hard for me to enjoy making bismark: know what could be causing this?

look on the left, ignore the reference image i am using for the bismark :P
« Last Edit: May 03, 2008, 08:40:04 pm by thehalflifedude »
Logged
-

spicy

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 546
    • View Profile
    • Xaphix
Re: bismark w.i.p
« Reply #3 on: May 03, 2008, 08:42:50 pm »

What bug? All I can see is that you must be using a reference image? I also see that all the buttons are selected, is that the bug you was on about? Sorry, can you explain your self a bit more. Welcome to the forum by the way :)
Logged

thehalflifedude

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 61
    • View Profile
Re: bismark w.i.p
« Reply #4 on: May 03, 2008, 08:44:29 pm »

Quote
I also see that all the buttons are selected, is that the bug you was on about?
yeah, it's really hard for me to know what button i was last using, so i end up hitting random buttons and screwing up my model, then all of a sudden the buttons are all back to normal.
Logged
-

hihosilver

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1294
    • View Profile
Re: bismark w.i.p
« Reply #5 on: May 03, 2008, 08:45:08 pm »

I believe I've had that bug before, I'm not sure exactly what the problem was.  What version are you using though?  More recent versions haven't given me any of those troubles.
Logged

spicy

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 546
    • View Profile
    • Xaphix
Re: bismark w.i.p
« Reply #6 on: May 03, 2008, 08:47:34 pm »

Yeah that has happened to me a few times. I don't know what it is or what causes it. All I do is click on drag select button, drag select and it goes back to normal. It happens quite a few times for me. Don't know why though. How may times does it happen to you?
Logged

thehalflifedude

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 61
    • View Profile
Re: bismark w.i.p
« Reply #7 on: May 03, 2008, 08:48:38 pm »

Quote
I believe I've had that bug before, I'm not sure exactly what the problem was.  What version are you using though?  More recent versions haven't given me any of those troubles.
0.9.5.0 is what it says when i use the right click menu
(right click, properties, version:
file version: 0.9.5.0
description: Anim8or
copyright: Copyright © 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007 R. Steven Glanville)


Quote
Yeah that has happened to me a few times. I don't know what it is or what causes it. All I do is click on drag select button, drag select and it goes back to normal. It happens quite a few times for me. Don't know why though. How may times does it happen to you?
it happens often. i don't know how many times, but it probably won't go away.

Logged
-

spicy

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 546
    • View Profile
    • Xaphix
Re: bismark w.i.p
« Reply #8 on: May 03, 2008, 08:51:15 pm »

I am using v97 preview version and it still happens to me. Not very often though, only a few times a day
Logged

thehalflifedude

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 61
    • View Profile
Re: bismark w.i.p
« Reply #9 on: May 03, 2008, 08:53:34 pm »

Quote
I am using v97 preview version
me too, mabye it might have to do with our video cards or somthing? i have a onboard video card which runs really slow if using opengl, so making bismark has a really low fps, if i increase the fps in settings, it actually runs slower.
Logged
-

spicy

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 546
    • View Profile
    • Xaphix
Re: bismark w.i.p
« Reply #10 on: May 03, 2008, 08:56:12 pm »

I don't think it's video card, anim8or's graphics come from the CPU not the video cards (I am sure it does, that is what I was told). I don't think the bug is from the video card, I am unsure. Maybe Steve knows?
Logged

thehalflifedude

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 61
    • View Profile
Re: bismark w.i.p
« Reply #11 on: May 03, 2008, 08:58:38 pm »

well let's just push all that aside, after all, i can just make a new topic about the 2 annoyances. now back to the bismark.

EDIT: new image:
Logged
-

spicy

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 546
    • View Profile
    • Xaphix
Re: bismark w.i.p
« Reply #12 on: May 03, 2008, 08:59:57 pm »

Back to the Bismark indeed! Are you going to add some textures to it once it is completed?
Logged

thehalflifedude

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 61
    • View Profile
Re: bismark w.i.p
« Reply #13 on: May 03, 2008, 09:03:33 pm »

Quote
Back to the Bismark indeed! Are you going to add some textures to it once it is completed?
if i can FIND some textures. it's really hard to find textures for a legendery battleship that was sunk to the bottom and not many people would take pictures of it in time on the internet :P
Logged
-

spicy

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 546
    • View Profile
    • Xaphix
Re: bismark w.i.p
« Reply #14 on: May 03, 2008, 09:05:44 pm »

Okayyyy! Well why don't you surf the internet for other battleship textures. It will all look the same, just make sure the textures look simular
Logged
Pages: [1] 2 3