Anim8or Community

General Category => Anim8or v0.98 Discussion Forum => Topic started by: selden on October 11, 2016, 10:20:55 pm

Title: Bug: Drag-select doesn't select all meshes
Post by: selden on October 11, 2016, 10:20:55 pm
Bug:

Running Anim8or v0.98b, build 1253, in the Object Edit mode, the "select multiple" tool doesn't select all of the meshes that it should.

This bug has been present for quite a few builds.

This bug can be demonstrated using the enclosed .an8 file (in the .zip) and is illustrated
in the enclosed screengrabs.

Instructions to duplicate this bug:

In the Object editor, drag select so that all of the individual meshes
are outlined. Release the mouse button. Only a few of the meshes
are highlighted and selected. They all should be selected.

This isn't a big deal when only a few meshes need to be selected, but it
is quite painful when most, but not all, of a large number of objects
need to be selected.

Selden

Title: Re: Bug: Drag-select doesn't select all meshes
Post by: Steve on October 11, 2016, 11:20:00 pm
Interesting.  It selects everything in Flat Shaded or Solid Shaded mode, but not in Wireframe.  I'll look into it.
Title: Re: Bug: Drag-select doesn't select all meshes
Post by: selden on October 12, 2016, 11:09:18 am
Thanks!

I like to use wirefreame mode to decide if I'm using the right viewpoint direction to avoid selecting unwanted objects.
Title: Re: Bug: Drag-select doesn't select all meshes
Post by: ELECTROHERMIT on October 19, 2016, 12:25:04 am
Okay, I resolved the font issue with an earlier build of 98 (2014). The white box issue remained. I'm going to regroup and dig into this a bit more.

Thanks for the input everyone.

DD
Title: Re: Bug: Drag-select doesn't select all meshes
Post by: Steve on October 19, 2016, 12:58:46 am
This is fixed for the next build:
#098-093 - Drag-select doesn't select all Shapes in wireframe mode.
Title: Re: Bug: Drag-select doesn't select all meshes
Post by: selden on October 19, 2016, 10:09:51 am
Thanks!