Anim8or Community

General Category => General Anim8or Forum => Topic started by: daniel99 on October 17, 2017, 08:58:17 am

Title: COPYING in the SCENE MODE
Post by: daniel99 on October 17, 2017, 08:58:17 am
@Steve   Let's say we have the same figure01 in two separate scenes (or in the same scene for that matter). One of the two figures is animated. Being the same figure they both have all the bones and IK chains.
Now, let's say I want to copy only part of the animation key from the first figure to the second one. I click the desired IK chain, hit copy, then select the same IK chain from the second figure and hit paste... Nothing!
     This would be a pretty awesome and useful feature. And also, if I have a setup of cameras/lights in scene01, a simple select/copy/paste function would be just pure gold.
     Would you consider it for the next release?

And a quick question. I uploaded this error I've got a couple of days ago. It only appeared once, but still, don't know what that was...
Title: Re: COPYING in the SCENE MODE
Post by: kreator on October 17, 2017, 09:36:46 am
@ And also, if I have a setup of cameras/lights in scene01, a simple select/copy/paste function would be just pure gold.
     Would you consider it for the next release?

Some thing I and others are desperate for see http://www.anim8or.com/smf/index.php/topic,5632.0.html
Title: Re: COPYING in the SCENE MODE
Post by: daniel99 on October 17, 2017, 11:51:56 pm
Cool, Kreator. I never saw that post.
I remember I told Steve about something like that a while back. And just because usually I need to reimport the same scene when I need a similar setup.
    And the same for copying the animation for the same figure, when I have multiples of the same figure.
   About that error, got any ideas?
Title: Re: COPYING in the SCENE MODE
Post by: Nellucnaiv on October 19, 2017, 01:20:05 pm
Hi all,
While on this topic, is it possible to copy a sequence of bone movement keys that have been changed in scene mode and paste them into the existing same old sequence in sequence mode? I tried... Nothing. When I edit the sequence in scene mode, it all works great but as soon as I Save and reopen the scene, it's reverted back to the original sequence keys.

Anyone?
Title: Re: COPYING in the SCENE MODE
Post by: Steve on October 19, 2017, 06:48:11 pm
I'm looking into improving copy/paste in the Scene editor. There are quite a few things, such as this, that need fixing/improving/changing.  Stay tuned ...
Title: Re: COPYING in the SCENE MODE
Post by: daniel99 on October 20, 2017, 12:14:15 am
Thanks, Steve. Can't wait for this feature  :) :) :)