Anim8or Community

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

An update to Anim8or, v1.00b, is available with a few bug fixes. Get your copy HERE. See the "ReadMe" file for details.

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - KMLT

Pages: [1]
1
General Anim8or Forum / Re: Point Edit mode thingy?
« on: March 04, 2008, 01:11:31 pm »
yeah.. But i can't se the points when I'm on smooth shaded..
And I'f i remember right, you could se the points when you were in point edit mode, even if you had wire frame, flat shaded or smooth shaded turned on..

2
General Anim8or Forum / Point Edit mode thingy?
« on: March 02, 2008, 03:07:08 pm »
Didn't you use to automatically view the wireframe when you step into point edit mode?
It doesn't do that anymore for me.. no idea why..

So now I have to click on the wireframe and smooth shaded buttons everytime I go from point edit to Object edit mode, and visa versa..

3
General Anim8or Forum / Re: newbs come
« on: February 23, 2008, 03:33:18 pm »
yes.. first modeled sword where i modeled point to point..
before I've just used a cylinder and some cubes..

Thanx hihosilver.. that made it look slick! ;P

4
General Anim8or Forum / Re: Scaling Textures problem..
« on: February 23, 2008, 09:35:28 am »
I just started the a new project, with a new groundbox and it worked..
no idea why though...

5
General Anim8or Forum / Re: Scaling Textures problem..
« on: February 22, 2008, 10:51:17 pm »
still doesn't work.. :-\

6
General Anim8or Forum / Scaling Textures problem..
« on: February 22, 2008, 09:43:28 pm »
I can't scale textures even though I do it like the manual say..
got a really large groundbox, so when i apply the texture it gets stretched out..
Can't seem to scale it even though I press the UV button and use the middle mouse button..

7
General Anim8or Forum / Re: newbs come
« on: February 22, 2008, 09:38:47 pm »
my first sword  :)


8
General Anim8or Forum / Re: Front/Back bug? or something
« on: February 13, 2008, 09:10:11 pm »
was a bug for me until i knew how to fix it ;P
thanx for the help hihosilver!

9
General Anim8or Forum / Front/Back bug? or something
« on: February 13, 2008, 08:41:02 pm »
I got a problem with my swordmodel..
some places it looks like it shifts between front and back faces..
it messes up the colors..


Don't know if it still be this was if i texture it, but anyway..

anyone know what to do?


10
General Anim8or Forum / Re: Merge Points problem
« on: February 12, 2008, 01:52:03 pm »
ah thanx! that solved it!!  ;)

11
General Anim8or Forum / Merge Points problem
« on: February 12, 2008, 10:35:50 am »
When I try to model a face, I made once side of it and mirrored it.. but I can't merge the points together..

what can be wrong?
and is there some other ways to do this?
Connect faces etc?

Pages: [1]