Anim8or Community

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

An update to Anim8or, v1.00b, is available with a few bug fixes. Get your copy HERE. See the "ReadMe" file for details.

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - AManik041

Pages: [1]
1
General Anim8or Forum / terranim8or on vista
« on: October 06, 2008, 01:38:04 am »
well, here's a vista compatability problem.  Anim8or runs perfectly fine on vista so far, but terranim8or doesnt seem to work on vista.  I generated a terrain, but nothing showed up until i clicked antialias, but then i couldn't rotate it.  When i minimized the window and maximized it, all i saw was white again.  Is there any way i can fix this?

2
Finished Works and Works in Progress / Re: Superheroes and Giant Robots
« on: September 30, 2008, 06:57:08 pm »
wow you're really amazing

you need to take that newbie off under your name, it's tricking people

3
General Anim8or Forum / Re: Compressing avi problem
« on: September 30, 2008, 06:40:53 pm »
Oh, i'm a fool.  ffdshow is great, the quality's really good, and its a small size too.  thanks a lot! 

4
General Anim8or Forum / Re: newbs come
« on: September 28, 2008, 07:13:43 am »
yeah this is definitely cool.. since i'm a newbie i'll look for something good to put in

5
General Anim8or Forum / Compressing avi problem
« on: September 28, 2008, 07:04:42 am »
Hey , I have another noobish problem.   What should i use to compress the avi files to make them smaller in size?

6
General Anim8or Forum / Re: Texture help
« on: September 23, 2008, 06:23:18 pm »
That's tight, thanks a lot.  The main part of what I needed is there, so it's all good. 

Also, back to another queston that i asked in a previous post, is there a way to texture a path that i extrude?

7
General Anim8or Forum / Re: Texture help
« on: September 23, 2008, 08:40:53 am »
sounds like a useful skill, i should learn how to do that sometime...  here it is, if someone could please fix it then i would really appreciate it.


I have another really noobish question too.  when i extrude paths to create a mesh, i can't texture them.  is there any way i can go around that?

8
General Anim8or Forum / Re: Texture help
« on: September 21, 2008, 01:28:21 am »
i actually have another question that i need help on, can someone tell me where to get the anim8or repair utility?  for some reason my anim8or picture says "error in reading file"

9
General Anim8or Forum / Re: Texture help
« on: September 21, 2008, 01:24:07 am »
thanks, although this is a little bit late, i finally managed to figure it out.  You click on the texture button, then click on darken.

10
General Anim8or Forum / Re: Texture help
« on: September 11, 2008, 04:24:02 am »
I have a feeling that's not it, because i've rendered things before
and they've turned out fine. I'm doing something different here
that's affecting it, but i can't quite figure it out

maybe pictures will help:

This is what my screenshot of the model is while i'm working:
http://i37.tinypic.com/2ql8poi.jpg

This is what it renders out to be:
http://i35.tinypic.com/ev41lg.jpg

This is exactly what I did:
I clicked on the button with the "-" next to diffuse, specular, and emissive and added a wooden texture.  I changed the specular to 2, and i changed the color to a little more brown because the texture turned out to not give me the exact color i needed.  I'm pretty sure it's because i changed the color, since that's what I've been doing different from before.  Is there any way for me to fix this without going through all the trouble to re-color all the textures?  Like maybe have to actually click on the texture button and change the md or something?

11
General Anim8or Forum / Texture help
« on: September 11, 2008, 01:50:08 am »
For some reason, when i control the texture and change the specular and emissive in the materials, it doesn't appear exactly as i view it in the render preview.  How do i fix this?

Pages: [1]