Anim8or Community

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

An update to Anim8or, v1.00b, is available with a few bug fixes. Get your copy HERE. See the "ReadMe" file for details.

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Mills

Pages: [1]
1
Finished Works and Works in Progress / Lego 'self-building' animation
« on: January 26, 2010, 11:12:21 am »
In the quiet weeks after christmas, I decided to have a go at a short lego animation in the style previously used in TV adverts and currently on their website. It was also a way to remember how to build a variation of the standard model. I was reasonably pleased with the result, so here it is!
youtube.com/watch?v=weqKYoR2Ztg[/youtube]]http://www.

Rendered with v.95 scanline renderer, four lights and some VERY soft shadows. Total render time in the region of four days, can't be sure as I did it in pieces. C&C welcome!
Thanks for looking

2
Hi
I've been aware of two very minor 'bugs' in Anim8or - I've just checked they're still in the 0.97d preview (they are) and, as they've existed since I started using Anim8or (v0.6ish) I thought I'd mention them:

1) OBJECT MODE - SPHERE PARAMETERS - The tab order on the Lon/Lat value boxes in the Sphere Parameters dialogue is the wrong way round (Lat -> Lon)

2) SCENE MODE - ADVANCED LIGHT PARAMETERS - When changing the 'Percent Dark' of a light from its default (70), then changing the Volume/Ray Trace setting in the same dialogue session, the 'Percent Dark' value reverts to 70.

Hardly vital, as I say, but just thought maybe they should be recorded?

With thanks

Pages: [1]