Anim8or Community

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

An update to Anim8or, v1.00b, is available with a few bug fixes. Get your copy HERE. See the "ReadMe" file for details.

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Bugtrooper

Pages: [1]
1
Finished Works and Works in Progress / First chess figures
« on: October 07, 2012, 09:39:52 pm »
Hi everyone!

I decided to make some chessfigures because I need to make some kind of animation. I'm a staff member of hungarian animecon and in the amv championship we need some videos between the clips (because letters and not that interesting), and I'm choosing anim8or the second time to animate something.

Almost all the figures took only 10 minutes exept the king and the knight. The king was a little diffrent bit more time but the knight was hardcore (4-5 hours). I made 2 render of it (with and without subdivision). Hope they're not look too bad.























2
General Anim8or Forum / Scene problem
« on: July 09, 2010, 09:27:33 pm »
Hi everyone!

I have some problem with the scene mode. The problem is that I made a normal walking motion, but my first tryout sticked in. Now I'm fixed the arms problem and when I try to put the sequence in a scene is fails and puts in the previous arm sequence. and thats sucks. I don't want to make this again. Can anyone help me?

3
General Anim8or Forum / Request
« on: June 07, 2010, 12:05:22 pm »
Hello! Does anybody got envmap for water..... because I cannot download from anywhere ???

4
ASL Scripts / Boolean operation problem!
« on: June 02, 2010, 08:37:50 pm »
Hello!
I've got some problem when using the union boolean operation. When I try to unify 2 mesh (a wall section and a sphere) I've got the error code 3# .....A concave face detected!....and I don't want to unify the 2 objects manually beacause it's really long work with the whole project. So can anyone give me some help?

5
General Anim8or Forum / Wireframe problem....
« on: May 31, 2010, 09:27:38 pm »
Hello! I'm a newbie also, my problem is that I've done something that I don't want to. In wireframe mode I see a section of my work white..... and I don't know what caused it. Can anyone help me a bit?

Pages: [1]