Anim8or Community

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

An update to Anim8or, v1.00b, is available with a few bug fixes. Get your copy HERE. See the "ReadMe" file for details.

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - SirBluDanes

Pages: [1]
1
I downloaded the latest version of the Anim8or version 0.98 dated January 23, 2014 to my Dell Inspiron 1545 which is running Windows 7 and has a  Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family  for the graphics.  And I did an update driver but it says it is already up to date.
When I try to run Anim8or I get the dialog box asking if I want Anim8or.exe to make changes to the hard drive on my computer and when I click “yes” nothing happens at all.  I tried to run it as an administrator but it spins for a second like it is trying to open but then nothing at all.  Not even an error message.  Does anyone have any experience or suggestions on what I can do to get this to run on my laptop?

2
Anim8or v0.98 Discussion Forum / v0.97d Preview
« on: January 17, 2010, 11:55:20 pm »
Ok, I just downloaded v0.97d and I can get that to run under Windows 7 either.  Are neither Windows 7 compatavble?

That's the pits.

3
General Anim8or Forum / Help with Anim8or Tutorials-Extrude Parameters
« on: August 01, 2008, 04:42:37 pm »
Hi All,
I am very new to Anim8or and am working through the Eggplant Tutorial.  My model base is twice as thick as the one in the tutorial and when I'm making the stem the tutorial says a one point (Paragraph 11) to 'Extrude again, but make this one a little less then half as thick"
I cannot find any way to adjust the extrude parameters. When I click on the extrude option and then the pentagon it extrudes fine but the size of the extrusion is set.  How do I get it to extrude a one half?

Thank You
Judi

Pages: [1]