Anim8or Community

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

An update to Anim8or, v1.00b, is available with a few bug fixes. Get your copy HERE. See the "ReadMe" file for details.

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Aabh

Pages: [1]
1
General Anim8or Forum / Closing Splines
« on: April 28, 2016, 05:24:39 am »
Hi there! I started using Anim8or a long time ago, and it was the best thing that I had ever used. I use Anim8or to build my spacecraft and sets for my comics (Because, frankly, I'm an artist, not a programmer and this program is something I can understand) :)

Anyway, thank you for making this great program! :)

So... on to my problem:

I'm building an Apollo capsule.  I created a spline of the outer hull, then I lathe it to make the hull, then I cut it in half (Since I'll need to "film" in there at some point, and it's easier to have half-a-capsule)... Then I try to close the hull... but I can't.  I select the points on the hull and press "J" (Or the "Fill Holes" command) and it won't fill.

The reason is because the original spline is not closed.  I can see that it's still open at one point.  So the lathe is also not closed.

I'm trying to figure out how to close the original spline so I can build a lathe that is closed.  I tried the Add Points and Edges command, but it doesn't work, either.

So... can anyone help me out on this?

Thanks!

---Aabh

Pages: [1]