Anim8or Community

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

An update to Anim8or, v1.00b, is available with a few bug fixes. Get your copy HERE. See the "ReadMe" file for details.

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Tiomun

Pages: [1]
1
Anim8or v0.98 Discussion Forum / Render glitch?
« on: June 08, 2008, 05:28:44 pm »
spent the past half hour trying to use the render image func. and it is funky. i get these large artifacts in the image. i have tried using difrent aa settings including not using aa. still get them. is it a glitch in the v0.97 of anim8or? heres an image never had an issue with the older vershions of anim8or.


2
Finished Works and Works in Progress / Adam and Eve wip
« on: January 19, 2008, 02:47:32 am »
so heres the basic Adam and Eve i made. still working on them. hair and such coming soon Probably some clothing as well lol.

so i know they are not perfect. and there all still under work in a way. but feel free to comment and crit. since they aren't done any input is use full. I know you'd all probably like to see the wire view of the models. but i have to dl a screen capture for that and i haven't had the spare time to go looking around for one right now. when i get one i will post the shots though.

3
ASL Scripts / sequence asl issue
« on: January 15, 2008, 02:30:38 pm »
when i try to create an asl script for the sequence type it fails to load. always get errors.

#plugin("sequence", "export", <app-name>, <file-extension>);

if i use

#plugin("object", "export", <app-name>, <file-extension>);

the program will run but im trying to work with the animation part of the program any help is welcome

4
Anim8or v0.98 Discussion Forum / render?
« on: January 15, 2008, 02:21:47 pm »
i havnt used render in quite a while. so it may just be me. but i cant get it to save a jpg file not sure if this is a bug. i know i used to do it just fine and i dont remember it being anything tricky to do just click save enter a file name and so on. but when ever i try it acts like everything is fine but never creates the jpg file

Pages: [1]