Anim8or Community

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

An update to Anim8or, v1.00b, is available with a few bug fixes. Get your copy HERE. See the "ReadMe" file for details.

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Dom

Pages: [1]
1
Anim8or v0.98 Discussion Forum / ART doesnt store the alpha channel?
« on: March 31, 2008, 01:54:04 pm »
First off - ART is ace, much faster rendering for complex opaque models to start with - nice one!

However, if you render color + alpha, the alpha image comes out completely black.

If you try to render with the Z buffer, it crashes :(

2
Anim8or v0.98 Discussion Forum / Crash bug
« on: January 23, 2008, 11:20:54 am »
Repeatable crash bug with 0.96beta

1) Start up Anim8or
2) Go to Object/Point Edit mode
3) Select 'Drag Select'
4) Now click on another desktop window (doesnt matter which, IE, Thunderbird - just as long as it is a window not the desktop)
5) Now left click on the view window (the blue part) of Anim8or, and it crashes.
Clicking the taskbar at the top is ok, but if you left click into the window you get an access violation (call to address 0)

The offending code is at 0x004cb32F in the beta:
Code: [Select]
004CB327   push        edi
004CB328   push        edx
004CB329   lea         ecx,[esp+24h]
004CB32D   push        eax
004CB32E   push        ecx
004CB32F   call        dword ptr [esi+174h]
unfortunately, [esi+174h] is zero and causes the crash.
This also happens in v0.95 at address 0x004C5399 (same code, just different location in this build)

- Dom

Pages: [1]