Anim8or Community

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

An update to Anim8or, v1.00b, is available with a few bug fixes. Get your copy HERE. See the "ReadMe" file for details.

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - jdonzae

Pages: [1]
1
General Anim8or Forum / Showing my appreciation
« on: July 28, 2010, 04:42:36 pm »
I'm currently in college, majoring in 3d animation/special effects (specializing in character modeling), so I'm learning 3ds max's ultra confusing interface, yet I still use Anim8or as my beginning stage for modeling anything. I usually just use 3ds for adding hair and doing the final rigging. I just love anim8or's easy-to-use modeling tools. That is all. Thanks Steve

2
Anim8or v0.98 Discussion Forum / Yet another feature request?
« on: June 15, 2010, 04:15:16 pm »
I own a Wacom usb drawing tablet and I was wondering if there could be some fun interactivity with it. Things like: Drawing paths, pressure sensitivity with weight painting, touch pad gestures (zoom, panning and rotating functions)... Kinda like Photoshop haha. I know it might be a bit of a stretch to implement, but I just think it will be cool.

3
General Anim8or Forum / annoying bone issues
« on: October 24, 2009, 04:59:59 pm »
In scene mode, I added a sequence to my figure. Later on I realized that I didn't want that sequence there. I tried deleting the frames, but once I went into object/ sequence mode and came back to scene mode, the sequence is STILL THERE. What I'm asking is: Is there a way to delete sequences from a scene without completely deleting the entity and starting over?

4
General Anim8or Forum / weird looking shadows
« on: September 23, 2009, 12:57:39 pm »
It's not much of a huge deal, but when rendering with the Scanline, I get some fuzzy/pixelated stuff for shadows. The ART works fine, but takes a little longer. I'm just trying to save a little time... so is there a way to fix my rendering issue??  ???

5
General Anim8or Forum / Morph targets?
« on: September 22, 2009, 06:26:36 pm »
Ok, I feel a little slow here. Am I able to use morph targets with figures? They don't come up when I add a figure. I'm only able to move bones (and the rest of the figure functions).... How can i use morph targets with figures in scene mode?

6
Anim8or v0.98 Discussion Forum / new scene idea
« on: June 01, 2009, 02:41:24 am »
i looked through the old threads and i didn't see it so i would like to make a suggestion for an8. it would be GREAT if point modeling in scene mode was implemented into an8. even though morph targets are just about the same thing, it would be a lot easier to be able to move, expand (similar to the object mode), and key frame points during the scene (and hopefully textures also, but i can wait for that). i'm not the best in programming (because if i was, i would have done it myself), but if you can do this, it would be lovely.  ;D

7
Anim8or v0.98 Discussion Forum / graphic display bug?????
« on: February 04, 2009, 07:44:22 pm »
I know this issue has been addressed already but not in the context of my misfortune (i think i said that right). I'm running Vista on my lap-top and I'm always getting this rather frustrating blank/transparent workspace whenever i run an8. And the few times I get lucky, the work space is doubled (one in the top left, and one in the bottom right). the functions are on the bottom right and the things i try to do get shown in the top left workspace. I've tried playing with the settings, and that didn't work. Updating my graphics card didn't work. I've also tried it on a few other vista computers and got the same effect. Is there any other solution to this vista epidemic because all of the windows XP updates aren't available anymore on the microsoft website????

8
General Anim8or Forum / building interiors
« on: October 08, 2008, 03:55:55 am »
i personally despise indoor interior modeling  >:( . does anyone know where i can get futuristic interior (or any kind of interior) models. i'm on dial up and it takes forever (and a year) and i h8 wasting time.

9
Anim8or v0.98 Discussion Forum / reference image import crash
« on: September 22, 2008, 01:42:22 am »
self explanatory. The program closes itself out on An8 97d when i go to import a reference image. I've tried it on my other computer just to make sure. Oh, and whatever was done to the program it finally works on vista (even though i still hate the crappy OS).

10
General Anim8or Forum / motion capture
« on: July 21, 2008, 03:15:02 am »
does anim8or support motion capture suits like the ones game animators use? it's kinda difficult manually putting in the movements and if i don't get it exactly how i want it, it'll take me another hour to get it right and it gets annoying. i just want to know

11
General Anim8or Forum / special effects
« on: June 29, 2008, 03:49:49 am »
would anyone happen to have any renders (or gif anim8ions if ur feeling generous) of cartoonish effects such as fire, ice, electricity, wind or any other elements. I'm only 16 and i aint old enough to get my own account away from my mother (unfortunately), but i am making a game with them and i'll gladly put ur name in the credits or something of that nature.....  ;D ;D ;D

12
General Anim8or Forum / changing texture maps
« on: June 29, 2008, 03:43:16 am »
is it possible, in an8's current making to alter the texture during sequence or scene mode. for example (if i'm being lazy and do not want to model the eyes and use 2 pics instead (eyes open & eyes closed). would i be able to vary those in scene or sequence to be rendered? if not, will there be such a function? plus will there be a png texture format available soon? terranim8or works fine 4 fire but i have to match the flame txtr background with that of the scene. Not trying to sound impatient, just want 2 know..  ;D ??? ;D ???

13
Anim8or v0.98 Discussion Forum / error reports
« on: April 17, 2008, 09:53:04 am »
I have a windows XP desktop and a vista laptop. on the XP .97 ran fine for a few days and then after the 5 or 6 times i used it, an error report comes up whenever i try to start the program.on the vista side, the program runs once everytime i either boot my computer or whenever i take it out of hibernation, after that when i start the program,all i see is a white screen with the an8 commands and the toolbar showing. is there a solution to any of this?

Pages: [1]