Anim8or Community

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

An update to Anim8or, v1.00b, is available with a few bug fixes. Get your copy HERE. See the "ReadMe" file for details.

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - CoriDavis

Pages: 1 ... 32 33 [34] 35
496
Finished Works and Works in Progress / Re: Plans, need tips
« on: July 29, 2010, 09:27:14 pm »
More Progress, nearly done with top half

497
Finished Works and Works in Progress / Re: Plans, need tips
« on: July 29, 2010, 07:39:58 pm »
ok! here's how it's going so far, I've got most of the nose, and the front teeth. I still need to do the Molar teeth and the rest of the head and lower jaw

498
General Anim8or Forum / Re: What happened!?!
« on: July 29, 2010, 03:15:01 pm »
It's definitely the same object, It's named "Skull", and still in the file "cursed horse". The skeleton I put together is still there and intact, but my scene is also gone.  I don't know how it didn't save, it seemed to stop saving after I finally figured out how to make and extrude the edges.  Though I really do not want to start over, this time I will "Save As" and replace the file each time to ensure that it saves.

499
General Anim8or Forum / What happened!?!
« on: July 29, 2010, 02:26:00 pm »
I lost my entire project! I saved frequently throughout, I saved before closing the program, but when I got on this morning, everything was gone! it's still just the criss-cross pictures and that square I tried to start with!  what happened? how do I get it back? can I get it back? I worked very hard on this and I really don't want to hear that it's lost.

I guess I should mention that when I shut down my computer I got a message that said "Anim8or is not responding" even after I closed it. and "Ending program" when I tried to shut down again.  but it still doesn't explain why it failed to save the other times

500
General Anim8or Forum / Re: need help with 3D modeling tool
« on: July 29, 2010, 01:24:59 am »
Ok, what do I do if one of my squares won't fill in no matter what I do? I tried re-covering the lines in case I had a gap, and it still wouldn't work

501
General Anim8or Forum / Re: need help with 3D modeling tool
« on: July 28, 2010, 11:15:55 pm »
I got it!!! I had to fill the holes first, that was what I was doing wrong

502
General Anim8or Forum / Re: need help with 3D modeling tool
« on: July 28, 2010, 10:49:16 pm »
Ok, I changed modes after moving the suare and I got rid of it, but when I try to extrude the edge of the line I made, do I just click and drag? is there something special i'm supposed to do? clicking and dragging does nothing, even with an edge selected.

503
General Anim8or Forum / Re: need help with 3D modeling tool
« on: July 28, 2010, 10:09:45 pm »
so I got that to work, but the "Extrude Edges" won't do anything, and how do I get rid of that square? I've tried every way to try to delete it

504
General Anim8or Forum / Re: need help with 3D modeling tool
« on: July 28, 2010, 10:04:37 pm »
Ooooh! thank you so much!

505
General Anim8or Forum / need help with 3D modeling tool
« on: July 28, 2010, 09:46:53 pm »
is there a detailed tutorial on how to set up the "add edge" tool? I'm trying to model a horse skull like the realistic head modeling and I can't make the edge or any kind of line. as you can see in the picture, I tried starting out with a square, but I can't add on to it.

506
Finished Works and Works in Progress / Re: Plans, need tips
« on: July 28, 2010, 04:33:55 pm »
lol, ok. I was trying to do the skull using the 3D head modeling way, only I can't seem to get the "add edge" tool to work, I can't get a point in. is there a detailed tutorial on how to set this up?

507
Finished Works and Works in Progress / Re: Plans, need tips
« on: July 28, 2010, 03:27:39 pm »
Found a front view!

508
Finished Works and Works in Progress / Plans, need tips
« on: July 28, 2010, 03:15:04 pm »
I had some rather complicated plans for a short animation involving a running horse skeleton.  I know how a horse runs, I have frames on that, it's the different parts on the art and the scenery i'll need some help with.  I couldn't find a front view of the skull, so that might have some problems.

509
General Anim8or Forum / Re: Broken Select tool?
« on: July 28, 2010, 01:18:42 am »
ooh ok. and I found the reason for why it was slow. turns out I got virused. yesterday I tried out "Blender", I wouldn't reccomend it. I got infected with 2 Trojans even after I uninstalled it.

510
General Anim8or Forum / Re: Broken Select tool?
« on: July 27, 2010, 08:11:05 pm »
well, so far i'm in Figure mode right now, and those features are slow.  i'm trying to rotate the feathers and it's really laggy, it's moving at it's fastest... a pixel a second pretty much

Pages: 1 ... 32 33 [34] 35