Anim8or Community

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

An update to Anim8or, v1.00b, is available with a few bug fixes. Get your copy HERE. See the "ReadMe" file for details.

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Orange Pickle

Pages: [1] 2 3
1
Finished Works and Works in Progress / Re: THINK BLUE
« on: July 20, 2008, 08:03:39 am »
That is really good!

2
General Anim8or Forum / Re: Indigo Renderer
« on: July 20, 2008, 05:06:28 am »
Thanks heaps for the answers but I still have problems with both ways:

 Says I do not have a light source when I do --- blendigo

 Says Could not find root "scene" element ------ kerkythea

I got SKIndigo to work


Thanks anyway!





3
General Anim8or Forum / Indigo Renderer
« on: July 19, 2008, 12:17:32 pm »
Is there a way to use the indigo renderer for anim8or. ???

sorry if it is an obvious answer. :(

4
Finished Works and Works in Progress / Re: Doodles
« on: July 16, 2008, 12:03:15 pm »
This Alien-Pig has come along way since the first few images!

Good job!

5
Finished Works and Works in Progress / Re: My Sci-fi/fantasy pics
« on: July 16, 2008, 07:00:47 am »
were those pictures rendered with antialiased turned on?
It makes the render look a lot better.

Great job!

6
General Anim8or Forum / Re: avi quality
« on: July 16, 2008, 01:18:40 am »
[quote  its a series of avi's i will eventually stick together.[/quote]

It might be the the program putting them into a series then compressing them
or uncompressing them.

I am not that good with that kind of stuff.

Though that happened to me so i did some tests on it
and i am pretty sure it was for that reason.

Though I am not too sure how you would fix it.

sorry about my grammer

7
General Anim8or Forum / Re: OMG! I've lost everything
« on: July 15, 2008, 08:32:24 am »
I had that experience a couple of days ago. The computer started slowing down then the computer wouldn't turn on! :-[
Eventually it turned on and I got my stuff back. :)

But as falloffalot said back up your files!

8
General Anim8or Forum / Re: Lightsaber blade
« on: July 09, 2008, 11:28:32 am »
I tried using Maxfield's way of making a lightsaber but when I rendered it nothing showed except a background. I tried making the material twice and got the same result!
I used the texture Maxfield used. Does anyone know why nothing showed? ???


here is the an8:

9
Anim8or v0.98 Discussion Forum / Re: Autobackup
« on: June 25, 2008, 07:33:26 am »
Thanks Steve

10
It should not take 30-60 minutes but you can easily do it if you know how to skin something.

11
Good Job!

12
ASL Scripts / Re: script request-copy along a spline
« on: June 20, 2008, 07:35:24 am »
Thanks karate5662 for the tutorial and NickE for the script!

13
Finished Works and Works in Progress / Re: Christmas Tree
« on: June 19, 2008, 09:53:47 am »
Thanks!
Here it is:  ;)

14
Finished Works and Works in Progress / Re: Christmas Tree
« on: June 18, 2008, 11:55:32 am »
Here it is:

15
Finished Works and Works in Progress / Christmas Tree
« on: June 18, 2008, 11:52:03 am »
I have had this rubber Christmas tree for quite a while and I wanted to improve it, so I need suggestions! :)

Pages: [1] 2 3