Anim8or Community

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

An update to Anim8or, v1.00b, is available with a few bug fixes. Get your copy HERE. See the "ReadMe" file for details.

Author Topic: materials  (Read 2122 times)

mookiestarhh

  • Newbie
  • *
  • Posts: 29
    • View Profile
materials
« on: June 21, 2009, 06:45:56 am »

Hi,
I have been using anim8or for a small while, but i have noticed that when i have saved my work, and open it up again another day the colours of my figure turn grey. Although the objects i have used are still in colour in object mode. I usually just re colour it every single time i open it up, but i was just wondering if anyone could tell me why this is happening? I never change any of the textures in my documents.
Thanks
Natalie
Logged

xalener

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 257
    • View Profile
Re: materials
« Reply #1 on: June 21, 2009, 07:22:48 am »

Are any paramiters in the material set to "0"?
Logged

headwax

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 600
    • View Profile
    • Headwax's Website
Re: materials
« Reply #2 on: June 21, 2009, 08:22:32 am »

hi could be the verison you are using ?
Logged

mookiestarhh

  • Newbie
  • *
  • Posts: 29
    • View Profile
Re: materials
« Reply #3 on: June 21, 2009, 08:27:50 am »

if the parameters are the setting in material editor, yes. If i changed the one that is set to 0 would it help?

The version i have is the one from this site, is this an earlier version?
Logged