Anim8or Community

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

An update to Anim8or, v1.00b, is available with a few bug fixes. Get your copy HERE. See the "ReadMe" file for details.

Pages: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 46

Author Topic: Changed to Older Releases [builds 1162 to 1230]  (Read 129729 times)

d-Anim

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
    • View Profile
Re: Current Development Release - Build 1185, August 3, 2015
« Reply #405 on: August 08, 2015, 04:57:52 am »

d-Anim: Do the scales show? To enable them use the Options->Grid... menu command and check the "Show Scale" box. The only work in the Front/Top/Bottom/Back/Left/Right views.


Yep! All grid options are working fine except the labels.(axis and camera names)

Logged

Steve

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1532
    • View Profile
Re: Current Development Release - Build 1185, August 3, 2015
« Reply #406 on: August 08, 2015, 05:28:44 am »

That's strange.  They're drawn by the same calls.  I'll look into it further ...
Logged

ronaldefarmer

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 293
    • View Profile
    • Ron's Website
Re: Current Development Release - Build 1185, August 3, 2015
« Reply #407 on: August 08, 2015, 10:32:14 am »


    Bug : Labels are not visible for me even if I turn on the Show Labels option.


I have this issue when running Anim8or in Virtualbox on Mac. I assumed that it was because the video driver only supports OpenGL 1.1.
Logged

slex

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 87
  • 3D-TV
    • View Profile
Re: Current Development Release - Build 1185, August 3, 2015
« Reply #408 on: August 08, 2015, 11:55:10 am »

"d-Anim"... and All the other users having problems with seeing labels (view options) here's a catch, there seems to be some driver issue when you have intel gpu- I can tell because I have intel gpu on laptop and I have the same problem there like you and also some shaders problems, I am not sure about AMD because I did't test it but I will soon. All new releases of Anim8or work superb with Nvidia gpu, even with the cheapest like mine on my spare PC. Here's a prtscr:
Logged

kreator

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1114
  • Anim8or, Blender, & Carrara. A Great Combination!
    • View Profile
    • Anim8orWorld
Re: Current Development Release - Build 1185, August 3, 2015
« Reply #409 on: August 08, 2015, 02:42:37 pm »

Unfortunately Intel on board Graphics cards have problems with Anim8or even trying to update drivers have no effect. This has been mentioned many times in the past.

NVidia or AMD gfx cards work fine with Anim8or!
Logged
O

Trevor

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 167
  • Goldfinger64 Dev OS:10.0.17017 Gfx:RX480 Loc:UK
    • View Profile
    • LS Tech Services
Re: Current Development Release - Build 1185, August 3, 2015
« Reply #410 on: August 09, 2015, 09:09:38 am »

Well, Ive had no labels either and Im not an Intell GPU. (Front,back,perspective)
I can still click them, but the text is invisible.

Scales DO show (grey numbers up the left and bottom of screen aligned to grid)

Trev
Logged

Steve

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1532
    • View Profile
Re: Current Development Release - Build 1185, August 3, 2015
« Reply #411 on: August 09, 2015, 05:43:06 pm »

What GPU do you have?
Logged

slex

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 87
  • 3D-TV
    • View Profile
Re: Current Development Release - Build 1185, August 3, 2015
« Reply #412 on: August 09, 2015, 10:54:58 pm »

<Trevor>..maybe your PC or laptop has dual graphics -integrated and dedicated. Integrated gpu works most of the time on these configurations. You'll have to open settings on dedicated gpu and force it to turn on together with anim8or. /btw. you people should really put some basic hardware/system specs of your pc together with your comments so it would be easier to find the solution  ::)
Logged

d-Anim

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
    • View Profile
Re: Current Development Release - Build 1185, August 3, 2015
« Reply #413 on: August 11, 2015, 06:53:17 am »

Another bug? Frame Rate option is missing in build 1185.

« Last Edit: August 11, 2015, 07:05:46 am by d-Anim »
Logged

captaindrewi

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 450
  • errm...errr?
    • View Profile
Re: Current Development Release - Build 1185, August 3, 2015
« Reply #414 on: August 11, 2015, 08:39:00 am »

moved to ...Scene-properties-movie image.
Logged
!

d-Anim

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
    • View Profile
Re: Current Development Release - Build 1185, August 3, 2015
« Reply #415 on: August 11, 2015, 09:43:47 am »

moved to ...Scene-properties-movie image.

Oops! :-\ thanks!
Logged

Trevor

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 167
  • Goldfinger64 Dev OS:10.0.17017 Gfx:RX480 Loc:UK
    • View Profile
    • LS Tech Services
Re: Current Development Release - Build 1185, August 3, 2015
« Reply #416 on: August 11, 2015, 10:08:17 am »

"you people should really put some basic hardware/system specs of your pc together with your comments so it would be easier to find the solution "

I already had before in this thread, however I do understand your point. It was a while ago and I should re-state it.
As a suggestion, I think it should also be part of the left user info, so ill add it to my location temporarily untill steve adds the field.


Mine was an AIT Radeon x800.
http://www.anim8or.com/smf/index.php?action=dlattach;topic=4795.0;attach=12605



Its been a long standing problem tht Ive just lived with.
http://www.anim8or.com/smf/index.php/topic,4795.msg36297.html#msg36297


Trev
Logged

kreator

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1114
  • Anim8or, Blender, & Carrara. A Great Combination!
    • View Profile
    • Anim8orWorld
Re: Current Development Release - Build 1185, August 3, 2015
« Reply #417 on: August 16, 2015, 05:15:22 am »

Just so you know.... build 1185 does not appear to auto-save although if I revert back to 1179 auto-save does.
Logged
O

Steve

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1532
    • View Profile
Re: Current Development Release - Build 1185, August 3, 2015
« Reply #418 on: August 16, 2015, 06:01:57 am »

I haven't changed any of the auto-save code. It works on my Win7 computer.

Try enabling it and then run several copies of Anim8or at the same time. You should get a message saying that the second one can't auto-save because the mutex is in use.
Logged

kreator

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1114
  • Anim8or, Blender, & Carrara. A Great Combination!
    • View Profile
    • Anim8orWorld
Re: Current Development Release - Build 1185, August 3, 2015
« Reply #419 on: August 16, 2015, 09:21:26 pm »

I haven't changed any of the auto-save code. It works on my Win7 computer.

Try enabling it and then run several copies of Anim8or at the same time. You should get a message saying that the second one can't auto-save because the mutex is in use.

Should have said I`m using Windows 10. does not have any effect either with single or multiple copies running at once.  Its Ok if I use Win7  (Win10 has a lot to answer!!)
Logged
O
Pages: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 46