Anim8or Community

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

An update to Anim8or, v1.00b, is available with a few bug fixes. Get your copy HERE. See the "ReadMe" file for details.

Pages: 1 2 [3]

Author Topic: Copy past issue. World-object coordinates issue  (Read 1537 times)

nemyax

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 214
    • View Profile
Re: Copy past issue. World-object coordinates issue
« Reply #30 on: September 22, 2017, 07:55:23 pm »

the " Select Face Edges " command was removed, though it's still usable in Point Editor through its hotkey "t". Can you restore it ?
That's taken care of by the Extend Point Edge Face Selection option now.
Logged

Gyperboloid

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 233
  • It's better not to do anything, than to do nothing
    • View Profile
Re: Copy past issue. World-object coordinates issue
« Reply #31 on: September 23, 2017, 03:57:22 pm »

Hm, yes I thought about it. Then I should say that "t" shortcut should be removed from Point Editor instead, like the " l " shortcut too.
« Last Edit: September 23, 2017, 03:59:27 pm by Gyperboloid »
Logged

fefe01

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
  • make professional works only using simple softwares
    • View Profile
Re: Copy past issue. World-object coordinates issue
« Reply #32 on: October 16, 2017, 11:29:01 am »

Help me guys! I can't find the setting for the object, figure, sequence, and scene mode. As a consequence, i can't rename them. I can't put the figure to the sequence mode. I can't also modify the environment and the scene setting. Was the path changed or is it a bug? ???
Logged

thecolclough

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 821
  • 3D Ignoramus 1988-2002, Anim8or User 2002-present.
    • View Profile
    • www.mattghc.com
Re: Copy past issue. World-object coordinates issue
« Reply #33 on: October 16, 2017, 04:49:13 pm »

Was the path changed or is it a bug? ???
the menu path changed in the development builds leading up to v1.0, so the manual might now be out of date.  settings for each object are now accessed through Object > Properties, and so on for the other modes.  Scene > Properties gives you access to the Environment and Movie Image controls too :)
Logged

fefe01

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
  • make professional works only using simple softwares
    • View Profile
Re: Copy past issue. World-object coordinates issue
« Reply #34 on: October 16, 2017, 05:54:40 pm »

Thank you very much Thecolclough. It helped me a lot! :)
Logged

thecolclough

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 821
  • 3D Ignoramus 1988-2002, Anim8or User 2002-present.
    • View Profile
    • www.mattghc.com
Re: Copy past issue. World-object coordinates issue
« Reply #35 on: October 16, 2017, 06:22:23 pm »

you're welcome =]
Logged
Pages: 1 2 [3]