Anim8or Community

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Ian Ross has just released a book on Anim8or. It's perect for a beginner and a good reference for experienced users. It contains detailed chapters on every aspect, with many examples. Get your own copy here: "Anim8or Tutorial Book"

Author Topic: Problem with a Figure  (Read 4115 times)

Terassiel

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Problem with a Figure
« on: May 18, 2009, 11:32:59 am »

Hi,
Im a total newbie in animation and i have a problem i dont get.
I made a little low poly human and created a skelaton for it. I enabled bone influence for the human and tryd a little sequence but the body doesnt move .

It would be great if someone could help me :)
Logged

rellik420

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 652
    • View Profile
    • youtube channel
Re: Problem with a Figure
« Reply #1 on: May 18, 2009, 11:49:15 am »

in figure mode double click the bones u want to move. a box pops up and it asks you if you want to lock or unlock the axis of the bones. they r all locked by default so u have 2 manually unlock ecery bone so you can move them in scene and sequence mode. i hope this is the problem ur having and i hoped i helped a lil. good luck
Logged
h

Terassiel

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: Problem with a Figure
« Reply #2 on: May 18, 2009, 12:13:31 pm »

Ok with a feew more changend settings of the bone influence fixed it!
Many Thx for the fast help ;)
Logged